PROMOTION 11.11 !!!! CLIK HERE!!!!
icon-search
icon-search

Tribute to Women Malaysia (Lifestyle Fest 2017 )

Ok !! Baru dapat confirmation pagi ni , so nak bagitau orang JOHORRR 18 - 20 ni #SQUADSEMANISMADU dan VIOLETTE BOUTIQUE akan berada di PERSADA johor sempena Tribute to Women Malaysia
(Lifestyle Fest 2017 )

So siapa yang nak cuba sendiri pure honey n beramah mesra dengan team kami jom lah ramai ramai kesana !

Antara hot item yang lain yg akan ade kat sana

Brushes by Violette Boutique Shatila Halim
Glam & Glitz Palette by Aysha Alam
Sexy Lens by Sharifah Ahmad
Must Beaute' by Zaira Alyahya
RT by Rose Tiara

Yg paling SPECIAL , 20 haribulan tu 5 org MUA hangat kat JB

@Imman faquezza
@Farah fatin
@Azlyn iskandar
@Nadea maseri
@Ohdyra

akan turun memeriahkan booth !! Dorg akan buat MAKE UP demo kat sana . So siapa nak tengok skill 5 orang mua ni secara LIVE , boleh turun ramai ramai !!

Masa : 9 pg hingga 9 malam 
Hari : Jumaat hingga Ahad
Ahad sehingga pukul 5 petang shj. 
Tempat : Pavilion MARA, PERSADA JOHOR International Convention Centre
Tarikh : 18-20 Ogos 2017



Newer post

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.